PMA
PMA voordelen
bel
menu

korting via PMA

10% korting bij Fletcher hotels

10% korting op alle hotelboekingen

Wilt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf? Bezoek dan eens één van de Fletcher Hotels in Nederland. Vraag nu de kortingscode aan, dan ontvangt u 10% korting op uw online boeking bij Fletcher Hotels.

Vraag de kortingscode nu aan »

Korting via PMA!

Fletcher Hotels

Bij meer dan 60 Fletcher Hotels kunt u de drukte van alledag achter u laten en samen met uw gezin of heerlijk met zijn tweeën genieten op de mooiste plekken van Nederland. Alle hotels bieden fantastische voorzieningen voor jong en oud en zijn een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Meer informatie

Via de website van de Fletcher Hotels kunt u eenvoudig een hotel vinden en online boeken. Wanneer u online boekt via, www.fletcher.nl » vult u bij stap 3 de PMA kortingscode in. De 10% korting wordt dan automatisch verrekend.

KORTINGSBON AANVRAGEN

DE HEER

MEVROUW

 

Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

Voorwaarden

Wij hechten grote waarde aan privacy. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

SITEMAP PMA VOORDELEN:

PMA logo

Naast korting op producten, vakanties, sauna's en dagjes uit bieden wij korting op diverse verzekeringen. PMA heeft inmiddels ruim 1.100.000 tevreden relaties en beheert het grootste collectieve ziektekostencontract in Nederland met meer dan 470.000 verzekerden.

Meer weten? Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.

PMA NIEUWSBRIEVEN

Meld u aan voor de nieuwsbrieven van PMA en blijf op de hoogte van de laatste acties en exclusieve aanbiedingen.

DE HEER

MEVROUW


Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

BEZOEKADRES

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel
(alleen op afspraak)

POSTADRES

PMA
Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

CONTACT

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

© 1991 - 2016 PMA

PMATERUG »HOME »DAGJES UIT »SAUNA EN WELLNESS »VAKANTIE »GSM AANBIEDINGEN »SPECIALS »TANKEN »ENERGIE »OVER PMA »PMA VERZEKERINGEN »NIEUWSBRIEF »CONTACT »