PMA
PMA voordelen
bel
menu

korting via PMA

Saré Sauna & Beauty 25% korting

25% korting per persoon op de sauna entree

Vraag nu de gratis kortingsbon voor Saré Sauna & Beauty aan, print deze en ontvang 25% korting per persoon! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2015.

Vraag de kortingsbon nu aan »

Korting via PMA!

Saré Sauna & Beauty

Saré Sauna & Beauty nabij Oldenzaal is een zeer ruim opgezet sauna- en beautycenter, waar alles draait om innerlijke ontspanning, schoonheid en gezondheid. Een oase van rust gelegen in het prachtige bos van landgoed het Hulsbeek bij Oldenzaal. In de sfeervolle rustruimtes met openhaarden kunt u even wegdromen onder het genot van een goed verzorgd kopje koffie of een drankje.

Saré Sauna & Beauty beschikt over 8 verschillende saunacabines: Banja sauna (houtgestookt), Aard sauna (houtgestookt), Panorama sauna, Aufguss sauna (+/- 60 pers.), Meditatie sauna, Infrarood sauna, Rozen sauna en Lavendel/kleuren sauna.

Daarnaast kunt u in Saré Sauna & Beauty genieten van 2 stoombaden met sterrenhemels, een caldarium, dompelbaden, whirlpools en een groot verwarmd buitenzwembad (31,5 °C).

Meer informatie

Saré Sauna & Beauty is dagelijks geopend en is aangesloten bij de Thermen & Beauty Group Nederland, een vereniging van vooraanstaande thermen bedrijven. Dit lidmaatschap staat voor een hoog niveau en servicebeleving en een strikte bewaking van kwaliteit en hygiëne.

Adres
Oldenzaalsedijk 22
7562 PD Deurningen

KORTINGSBON AANVRAGEN

DE HEER

MEVROUW

 

Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

Voorwaarden

Deze kortingsbon is geldig tot en met 30 september 2015 (zie de openingstijden en overige informatie op de kortingsbon).

Lees ook de voorwaarden op de kortingsbon aandachtig.

SITEMAP PMA VOORDELEN:

PMA logo

Naast korting op producten, vakanties, sauna's en dagjes uit bieden wij korting op diverse verzekeringen. PMA heeft inmiddels ruim 1.100.000 tevreden relaties en beheert het grootste collectieve ziektekostencontract in Nederland met meer dan 470.000 verzekerden.

Meer weten? Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.

PMA NIEUWSBRIEVEN

Meld u aan voor de nieuwsbrieven van PMA en blijf op de hoogte van de laatste acties en exclusieve aanbiedingen.

DE HEER

MEVROUW


Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

BEZOEKADRES

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel
(alleen op afspraak)

POSTADRES

PMA
Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

CONTACT

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

© 1991 - 2016 PMA

PMATERUG »HOME »DAGJES UIT »SAUNA EN WELLNESS »VAKANTIE »GSM AANBIEDINGEN »SPECIALS »TANKEN »ENERGIE »OVER PMA »PMA VERZEKERINGEN »NIEUWSBRIEF »CONTACT »