PMA
PMA voordelen
bel
menu

korting via PMA

Korting Avifauna

30% korting per persoon

Vraag nu de gratis kortingsbon voor Avifauna aan, print deze, dan ontvangt u maar liefst 30% korting per persoon!

Let op. Deze actie was geldig tot en met 31 oktober 2016. Avifauna is momenteel niet volledig geopend. Zodra Avifauna medio maart 2017 weer volledig geopend is, hopen we u weer korting aan te kunnen bieden.

Korting via PMA!

De wereld aan vogels

Ontdek de verschillende soorten vogels tussen het groen en hoor de bijzondere geluiden van de neushoornvogels. Uitgevogeld? Klim, glij en schommel naar hartenlust in de grote speeltuin. De speeltuin heeft niet alleen de hoogste glijtoren van Nederland maar ook een megatrampoline, botsauto’s en bootjes!

Meer informatie

Adres
Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn

KORTINGSBON AANVRAGEN

DE HEER

MEVROUW

 

Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

Voorwaarden

Deze kortingsbon is geldig vanaf 25 maart 2016 tot en met 31 oktober 2016 (zie de openingstijden en overige informatie op de kortingsbon).

Lees ook de voorwaarden op de kortingsbon aandachtig.

PMA logo

Naast korting op producten, vakanties, sauna's en dagjes uit bieden wij korting op diverse verzekeringen. PMA heeft inmiddels ruim 1.100.000 tevreden relaties en beheert het grootste collectieve ziektekostencontract in Nederland met meer dan 470.000 verzekerden.

Meer weten? Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.

PMA NIEUWSBRIEVEN

Meld u aan voor de nieuwsbrieven van PMA en blijf op de hoogte van de laatste acties en exclusieve aanbiedingen.

DE HEER

MEVROUW


Hierbij verleen ik PMA expliciete toestemming mij gemiddeld twee keer per maand op de hoogte te houden van het productaanbod van PMA. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring »

BEZOEKADRES

Kerklaan 2
2911 AD Nieuwerkerk a/d IJssel
(alleen op afspraak)

POSTADRES

PMA
Postbus 313
2910 AH Nieuwerkerk a/d IJssel

CONTACT

T: 0180-320264
E: klantenservice@pma.info

© 1991 - 2017 PMA

PMATERUG »HOME »DAGJES UIT »SAUNA EN WELLNESS »VAKANTIE »GSM AANBIEDINGEN »SPECIALS »TANKEN »ENERGIE »OVER PMA »PMA VERZEKERINGEN »NIEUWSBRIEF »CONTACT »